Onderlinge wedstrijd bij S.S.S. Voorthuizen

Traditiegetrouw stond op zaterdag 24 juni de jaarlijkse onderlinge wedstrijd bij S.S.S. Voorthuizen op de agenda. De lessen in de voorgaande weken stonden volledig in het teken van het onder de knie krijgen van de wedstrijdoefeningen en het in elkaar zetten van mooie demonstraties. En met resultaat! In de ochtendronde lieten de recreanten zien wat zij konden. Anne-Mayra van Veldhuizen behaalde in deze groep de hoogste score van alle deelnemers over vier toestellen. Zij werd dan ook uitgeroepen tot clubkampioen. In de middagronde was het de beurt aan de wedstrijdgroep en selectie. Noortje Dekker en Josefien de Kwant werden in deze groep de clubkampioenen met exact hetzelfde puntenaantal. Zij mogen de wisselbeker dan ook een jaar delen. Zoals ieder jaar werden de wedstrijden afgewisseld met een aantal demonstraties, waarin verschillende groepen zich aan het publiek lieten zien. Dit keer waren er nummers ingestudeerd door de dansgroep, freerunnen, de kleuters en de selectie. Al met al een zeer geslaagde dag!